лизинг с 0% лихва

Мултиспектрален бинокъл Pulsar Merger Duo NXP50

Термални, цифрови и комбинирани режими на гледане Merger Duo поддържа няколко режима на наблюдение. Термалният режим се използва […]

11290 лв. с безплатна доставка
на лизинг 24 вноски по 526.88 лв.
или с 0% лихва 10 вноски по 1129.00 лв.

Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне на продукта в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.

Задай въпрос за продукта

Термални, цифрови и комбинирани режими на гледане
Merger Duo поддържа няколко режима на наблюдение. Термалният режим се използва за откриване и наблюдение на животни при всякакви атмосферни условия, докато цифровият поддържа подобрени възможности за идентификация на целите с Full-HD резолюция. Функцията “Картина в картината” позволява едновременното показване на изображения от двете оптични канала, давайки приоритет на термалното или цифровото изображение.

Високочувствителен термален сензор
Високочувствителният термален сензор с резолюция 640×480 пиксела @ 17 µm и NETD <25mK гарантира изумително качество на термалното изображение и перфектно разпознаване на детайлите дори при най-трудни атмосферни условия, когато термалният контраст е нисък. Най-малките температурни разлики ще бъдат ясно видими по време на дъжд, мъгла или студени сутрини, в най-трудните условия за всеки термален уред.

Цифрово Full-HD нощно виждане при ниска осветеност
Изображението, генерирано от цифровия нощен канал на Merger Duo NXP50, предлага HD-резолюция и висококачествена обработка на детайлите. Силуетите, анатомичните разлики, поведенческите особености – дисплеят с HD-резолюция показва качествата на животното, които дават на ловеца информацията, необходима за правилно взимане на решение за изстрел.

IR осветител
Merger Duo NXP50 е оборудван с IR осветител с невидима светлина (940 nm) с регулируемо насочване на светлата точка. Той увеличава детайлността на изображението в цифровия канал при пълна тъмнина.

Потребителски режим
Използвайте настройките за яркост и контраст, за да увеличите детайлите и информативната стойностна изображението при определени условия на наблюдение. Функцията Потребителски режим запазва избраните настройки за яркост и контраст в паметта на устройството, осигурявайки оптимално качество на изображението за следващото използване на термалния прибор веднага и без допълнителни настройки.

Напреднала технология за подобряванена изображението от Pulsar
Технологията Pulsar Image Boost осигурява на термалните изображения от Merger Duo най-високо ниво на детайлност, яснота и контраст чрез набор от оригинални алгоритми за обработка на изображенията. Мултиспектралните бинокли Merger Duoпредставят сложни сцени с широка гама от полутонове на равномерно излъчващи обекти с нисък контраст, като небето, тревата и водните повърхности. Софтуерното детайлизиране и изостряне на обектите на различни разстояния прави термалното изображение изключително информативно. Ръчното увеличение на чувствителността на термалния сензор подобрява качеството на откриване на животни при лоши условия за наблюдение. Използването на филтър за изглаждане и широк набор от настройки за яркост и контраст правят продължителното наблюдение комфортно.

Бърза бленда на термалния обектив F50/1.0
Характеристиките на термалната оптика имат решаващо влияние върху способността на бинокъла да заснеме дори най-слабите нива на излъчване. Високата ефективност на откриване се постига с бързия обектив на Merger Duo (F50/1.0) в комбинация с високочувствителния топлинен сензор. Merger Duo предоставя на потребителите най-добро качество, подробни и висококонтрастни информативни изображения винаги, дори по време на дъжд или мъгла, когато температурният контраст на наблюдаваната сцена е минимален.

IR осветяване в невидимия спектър за повишаване на детайлите в цифровия канал
Merger Duo NXP50 е оборудван със сваляем IR осветител с дължина на вълната 940nm, който увеличава детайлите в цифровите канали през нощта, излъчвайки в „невидимия“ спектър. Регулируемата мощност с три степени позволява на потребителя да избира предпочитаното разстояние за наблюдение и нивата на осветление на наблюдаваните обекти. Контролът на позициониране не светлинното петно прави възможно насочването на най-силното осветление в желаната зона на наблюдение.

Избор от 8 цветни палитри в топлинен режим
Изборът от осем цветни палитри позволява на потребителя да наблюдава полето на видимост по-ефективно, като му позволява да оптимизира устройството за конкретни задачи и да реагира на променящите се условия. White Hot, Black Hot и Red Hot са оптимални за откриване на обекти. Rainbow и Ultramarine помагат за повишаване на шансовете за разпознаване и идентификация. Red Monochrome,Sepia и Violet са най-подходящи за продължително наблюдение през нощта.

HD AMOLED дисплеи с висок контраст
HD AMOLED дисплеите на Merger предават ясно, контрастно, наситено с цвят поле на видимост, а технологията AMOLED осигурява безупречно, плавно и високорезолюционно изображение, като същевременно спестява енергия.
Откриване на топлинни обекти на разстояние до 1800 метра
Предимството на термалното изображение е ранното откриване на животни по всяко време на деня. През нощта то е най-ефективният начин за откриване на дивеч на голямо разстояние. Благодарение на висококачествената оптика с дълго фокусна разстояние и високочувствителен сензор, Merger Duo разполага с изключителни възможности за наблюдение – обект с височина 1,8 метра може да бъде открит на разстояние от 1800 метра в пълна тъмнина.

Удобно наблюдение
Оптичният дизайн на биноклите Merger напълно взема предвид характера на човешкото зрение. Естествено е за човек да получава визуална информация през два визуални канала едновременно. Гледането с две очи е по-малко уморително от гледането с едно. Това означава по-добро откриване на малки или слабо осветени обекти и по-добра работа в сценарии с нисък контраст в сравнение с подобни монокулярни устройства за топлинно изображение от същото техническо ниво. Междуочното разстояние на биноклите Merger е регулируемо от 62 до 74 мм, за да се съобрази с индивидуалните характеристики на всеки потребител.

Удобен класически дизайн на бинокъл
Мултиспектралните бинокли Merger Duo са създадени с класическия дизайн на бинокли за дневно наблюдение. С компактен размер, те се побират удобно в ръката, предлагайки атрактивен дизайн и ергономия. Шестте функционални бутона са разположени в зоната за удобен достъп, като най-използваните функции на цифровото устройство се активират с едно докосване.

Запис на видео и снимки
Merger Duo е оборудван с вграден видеорекордер. Вътрешната памет може да съхранява часове видео и десетки хиляди снимки. Едно докосване на бутона е достатъчно, за данаправите снимка на интересна сцена или да започне запис на видео.

Система с две батерии
Merger Duo се захранва с две презареждащи се батерии: една вградена с капацитет от 4Ah и другата заменяема с капацитет от 3,2 Ah. Едно зареждане гарантира до 7 часа живот на батерията. Релефът на тялото на заменяемата батерия, прави възможно определянето на правилната ѝ позиция и бързата и сигурна замяна на изтощена батерия с нова в тъмното само с докосване.

Сензор за близост
Наблюдението в тъмното изисква прикритие, така че животните да не бъдат предупредени от вашето присъствие. За да се предотврати изтичането на светлина от окулярите, уредът влиза в режим на готовност чрез функцията “Изключване на дисплея”. За да улесни тази задача, Merger Duo е оборудван с вграден сензор за близост. Той действа като изключва дисплея и предотвратява изтичането на светлина в тъмното. Когато устройството се отдалечи от очите, сензорът изключва и двата дисплея, а когато устройството се приближи, и двете дисплея се включват, предлагайки отлично качество на изображението.

Ергономичен и функционален калъф за носене
Ловецът трябва да се движи бързо. Качественото оборудване е винаги под ръка, когато е необходимо, и невидимо през останалото време. Стилен отвън, калъфът на Merger Duo е функционален и удобен за носене. Устройството се изважда бързо и лесно от калъфа за употреба. Системата за оптимално позициониране на колана разпределя теглото на устройството върху тялото на ловеца, облекчавайки натоварването на раменете, гърба и врата. Калъфът плътно се прилепва към тялото, без да пречи на ловеца да се навежда, завърта, движи по терена или използва оръжие. Освен това, калъфът е оборудван с ремъци за прикрепване към колан на талията, както и към оборудване с модулна система за фиксиране Molle, включително раници и ремъци с множество куки.

Stream Vision 2. Wi-Fi интеграция с iOS и Android
Вградената Wi-Fi връзка свързва Merger Duo с Android и iOS смартфони чрез мобилното приложение Stream Vision 2. Това отваря широк спектър от възможности, включително безжични актуализации на софтуера на устройството, прехвърляне на изображения в реално време от устройството към екрана на смартфона, публикуване в социални мрежи на снимки и видеоклипове заснети с него или изпращане с месинджър приложения, дистанционно управление на функциите на цифровото устройство и достъп до последните новини от Pulsar. Освен това, регистрираните потребители получават 16 GB облачно съхранение за снимки и видеоклипове, записани с устройството.

Поддръжка на два Wi-Fi честотни обхвата – 2.4 / 5 GHZ
В термо уредите Merger Duo, стандартният честотен обхват на свързаните смартфони чрез 2.4GHz Wi-Fi канал се допълва с ефективния 5 GHz обхват. Връзката от 5 GHzпредлага по-бърза скорост на пренос на данни, защита срещу смущения и подобрена стабилност на връзката, което води допо-продуктивно и по-лесно управление на термалния бинокъл със смартфон.

 

Технически характеристики:

 • Увеличение: 3 – 24 (термално) | 2 – 16 (цифрово)
 • Сензор: 640×480 pix. @ 17 µm (термален) | CMOS 1920×1200 (цифров)
 • Pixel pitch, µm: 17
 • NETD, mK: <25
 • Честота, Hz: 50
 • Ъгъл на полезрение ((HxV), degrees / m@100m): 12.4×9.3 / 21.8×16.4 (термално/мин. увеличение) | 21.1×16.3 / 16.4×12.3 (цифрово/ мин.увеличение)
 • Обхват на откриване: 1800 m
 • Обхват на лазерния далекомер, m: 1000
 • Обектив: F50/1.0 (термално) | F50/1.4 (цифрово)
 • Дисплей: AMOLED HD
 • Резолюция, пиксели: 1280х960
 • Размери, мм: 207 x 140 x 73
 • Водоустойчивост: Да, IPX7
 • Диапазон на работна температура: -25° – +50°
 • Тегло,кг: 1.2 (с батерии)


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Най-продавани продукти

Термална камера с далекомер HIKMICRO Condor LRF CQ50L, 12μm, 20mK, 640x512px, 50mm
5125 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 254.61 лв.
лизинг с 0% лихва
Термална камера с далекомер Pulsar Axion 2 LRF XQ35 Pro
4240 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 210.64 лв.
лизинг с 0% лихва
Термална камера HIKMICRO Falcon FQ50, 12µm, 20mK, 640x512px, 50mm
4735 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 235.23 лв.
лизинг с 0% лихва
Термален прицел Pulsar Talion XG35 с монтаж Weaver LQD
7450 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 370.12 лв.
лизинг с 0% лихва
Термална камера с далекомер Pulsar Telos LRF XP50, 17µm, 18mK, 640x480px, 50mm
7450 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 370.12 лв.
лизинг с 0% лихва
Термален прицел с далекомер HIKMICRO Panther 2.0 LRF PH35L, 12μm, 20mК, 384x288px, 35mm
5199 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 258.29 лв.
лизинг с 0% лихва
Термална камера HIKMICRO Lynx 2.0 LH25, 12µm, 20mК, 384x288px, 25mm
2785 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 138.36 лв.
лизинг с 0% лихва
Термална камера HIKMICRO Lynx 2.0 LH15, 12μm, 20mK, 384x288px, 15mm
2090 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 103.83 лв.
лизинг с 0% лихва
 

hikmicropulsariRayburrel

към начало