Термален бинокъл с далекомер Pulsar Merger LRF XQ35, 17µm, 25mK, 384×288px, 35mm

Лек и компактен Кампактен като класически бнокъл, Merger LRF XQ35 е идеален за наблюдение. Тъй като е най-лекият […]

Попитай за цена и наличност
Задайте въпрос за продукта

Лек и компактен
Кампактен като класически бнокъл, Merger LRF XQ35 е идеален за наблюдение. Тъй като е най-лекият в продуктовата линия, Merger LRF XQ35 е удобен за търсене и преследване на животното. Балансираното разпределние на теглото осигурява комфорт, без умора при продължитено наблюдение.

С класически дизайн на бинокъл
Merger LRF е с класическата форма на дневен бинокъл. Компактният дизайн осигурява перфектен и комфортен захват, запазвайки естетиката и ергономичността. Шест функционални бутона са разположени на удони позиции за бърз достъп до най-често използвните функции.

Високочувствителен европейски термален сензор < 25 mK NETD / 384×288 pixel @ 17 µm
Merger LRF XQ35 е снабден с високочувствителен< 25 mK NETD сензор Lynred, европейско производство, който качествено улавя сигнал при трудни условия с нисък термален контраст. И най-малките температурни разлики са ясно различими при дъжд, мъгла и висока атмосферна влажност.

Сензор за близост за скрита употреба
Наблюдението в тъмнина изисква прикритие, така че животните, обект на лова, да не разбират за вашето присъствие. Това обикновено се постига с изключване на дисплея, предотвратявайки изтичане на светлина от уреда. Тази задача е решена в Merger LRF, благодарение на вградения сензор за близост. Когато термо приборът е свален от очите, сензорът за близост изключва и двата дисплея, а когато вдигнете уреда и погледнете през него, те се включват, осигурявайки чудесно качество на изображението.

Здрав корпус от магнезиева сплав
Merger LRF е създаден за постоянна употреба, често в тежки условия. Корпусът от магнезиева сплав е лек и същевременно здрав. Надеждно предпазва вътрешните компоненти на термо прибора от шок, изпускане, влага, топлина и студ. Същевременно ефективно разсейва топлината от електрониката и подобрява работата на уреда при продължителна употреба.

Прецизно лазерно определяне на разстоянието до 1000м
Определянето на разстоянието до целта е основен фактор за вземане на правилните решения. Вграденият лазерен далекомер с обхват до 1 километър позволява измерване на дистанция в постоянен или еднократен режим с точност ± 1 метър за бърза и безпогрешна оценка на ситуацията.

Комбинирано захранване от 2 батерии
Merger LRF се захранва от 2 презареждащи батерии : една вградена с капацитет 4 Ah, и една сменяема, с капацитет 3.2 Ah. Едно зареждане осигурява до 11 часа работа. Релефът на тялото на сменяемата батерия осигурява бързо и лесно определяне на позицията ѝ и подмяна със заредена дори в пълен мрак, само по усет.

3 Нива на увеличение на чувствителността
Изборът на степен на увеличение на сигнала, комбиниран с нови филтриращи алгоритми с фина настройка на яркост и контраст предоставят на ловеца страхотна възможност за наблюдение отдалеч в разнообразни метеорологични и температурни условия. Увеличение на чувствителността подпомагат определянето на трофейните характеристики на животното и осигуряват ясно изобразяване на целта и заобикалящата го среда.

Бърза германиева леща F35/1.0
Обективът F35/1.0 от германий осигурява високата инфраред пропускливост в LWIR спектъра. Благодарение на прецизния производствен процес на оптичните елементи на лещата, изображението, генерирано от термалния сензор на Merger LRF XQ35 се отличава с висока чистота и детайл.

Контрастен HD AMOLED дисплей
HD AMOLED дисплея на Merger показва разко, контрастно и ярко оцветено поле на видимост, а AMOLED технологията осигурява безпогрешна, динамична картина с висока резолюция и енергийна ефективност.

Работа при екстремни температури -25 до +50°C
Корпусът, захранването, оптиката и електрониката на Merger LRF са създадени за работа при широк диапазон от температури. Merger осигурява ефективно представяне, на което може да се разчита при студ до -25°C.

Вградена възможност за запис на видео и снимки
Merger LRF разполага с вграден рекордер на видео и снимки. Паметта на Merger LRF може да запише часове видео и десетки хиляди снимки. Едно натискане на бутона е достатъчно за да заснемете на снимка или видео интересната сцена пред вас.

Комфорт при наблюдение
Оптичният дизай на биноклите Merger LRF е съобразен с природата на човешкото зрение. Естествено е получаването на визуална информация едновременно през два зрителни канала. Гледането с 2 очие по-малко уморително, отколкото с едно. Това означава по-добро откриване на малки или бледи обекти и по-дбор представяне в сцени с нисък контраст. Междуочното разстояние на биноклите Merger LRF се регулира от 62 до 74 мм според индивидуалните нужди на всеки потребител.

Избор от 8 цветни режима
Изборът от 8 цветни кодирания позволява на потребителя да наблюдава по-ефективно полето на видимост. White Hot, Black Hot и Red Hot са оптимални за откриване на цели, Rainbow и Ultramarine помагат да се увеличат шансовете за разпознаване и идентификация.Red Monochrome, Sepia и Violet са най-подходящи за дълги нощни наблюдения.

Stream Vision 2. Wi-Fi интеграция с iOS и Android
Вграденият Wi-Fi свързва Merger LRF с Android и iOS смартфони чрез мобилното приложение Stream Vision 2. Това разкрива много опции, включително безжично надграждане на софтуера, прансфер на картината от термо прибора към екрана на смартфон в реално време, публикуване в социални медии на снимки или видео, дистанционно управление на цифровите фонкции и достъп до последните новини от Pulsar. Освен това, регистрираните потребители получават 16 GB облачно пространство за своите снимки или видео, записани с термалния уред.

Wi-Fi поддръжка в 2.4 / 5 GHz
В термо приборите Merger LRF, стандартната за смартфоните свързаност чрез 2.4 GHz Wi-Fi се допълва с ефективен 5 GHz канал. 5 GHz връзката предоставя по-добра свързаност, по бърз трансфер на данни, защита срещу цифров шум и по-добра стабилност на връзката, а в резултат – по-продуктивна и лесна работа с термалния уред чрез смартфон.

IPX7 рейтинг на водоустойчивост
IPX7 водоустойчивост за предпазване от силен валеж на дъжд или сняг. Уредът е създаден за безупречна работа, дори след потапяне за 30 минути във вода с дълбочина 1 метър.

Технически характеристики:

 • Увеличение: 3 – 12
 • Сензор: 384×288 pix. @ 17 µm (NETD <25 mK)
 • Честота, Hz: 50
 • Ъгъл на полезрение ((HxV), degrees / m@100m): 10.7х8 / 18.7×14
 • Обхват на откриване: 1350 m
 • Обхват на лазерния далекомер, m: 1000
 • Обектив: F35 / 1.0
 • Дисплей: AMOLED HD
 • Резолюция, пиксели: 1024×768
 • Размери: 197x140x72
 • Водоустойчивост: Да, IPX7
 • Диапазон на работна температура: -25° – +50°
 • Тегло,гр: 0.83 (с батерия)


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Най-продавани продукти

Термална камера Pulsar Telos XQ35, 17µm, 25mK, 384x288px, 35mm
4009 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 199.17 лв.
лизинг с 0% лихва
Термален прицел HIKMICRO Thunder 2.0 TE19, 12µm, 35mK, 256×192px, 19mm
2184 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 108.50 лв.
лизинг с 0% лихва
Мултиспектрален бинокъл Pulsar Merger Duo NXP50
11290 лв.

на изплащане 526.88 лв.
лизинг с 0% лихва
Термален прицел с далекомер HIKMICRO Panther 2.0 LRF PQ50L, 12µm, 20mK, 640x512px, 50mm
7165 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 355.96 лв.
лизинг с 0% лихва
Термална камера HIKMICRO Lynx 2.0 LH25, 12µm, 20mК, 384x288px, 25mm
2785 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 138.36 лв.
лизинг с 0% лихва
Термален прицел с далекомер HIKMICRO Panther 2.0 LRF PH35L, 12μm, 20mК, 384x288px, 35mm
5199 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 258.29 лв.
лизинг с 0% лихва
Термална камера Pulsar Axion XM30F
2395 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 118.98 лв.
лизинг с 0% лихва
Термална камера Pulsar Telos XP50, 17µm, 18mK, 640x480px, 50mm
6830 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 339.31 лв.
лизинг с 0% лихва
 

hikmicropulsariRayburrel

към начало