Термален прицел с далекомер Pulsar Thermion 2 LRF XL50

Системна актуализация. Цените ще бъдат обявени до няколко дни.

Революционно чисто HD термално изображение
Thermion 2 LRF XL50 предлага най-високо ниво термовизия. Изображението, генерирано с новия 1024×768- пикселов термален сензор е с високи дефиниция и детайл, идеални за безкомпромисна идентификация на трофея. Силуетите, анатомията и поведенческите характеристики на животното са ясно видими и разграничими.

Екстремни детайли при високо приближение
Променливото приближение 1.75-14x (x8 цифров zoom) осигурява подобрен фокус и по-добро общо разпознаване на обектите при значителни дистанции. HD сензорът позволява да се запази високата детайлност при всякакво приближение. Изображението може да се увеличава или на стъпки 2x или плавно, осигурявайки персонализиран FOV / съотношение на прилижаване за всяка специфична ситуация.

Прецизен лазерен далекомер
Определянето на дистанцията до целта е основен фактор при вземането на правилните решения. Компактният лазерен далекомер с обхват до 800 метра е вграден в дизайна на тънкия термо прибор.

Интегриран балистичен калкулатор за далечна стрелба
Thermion 2 LRF осигурява точна стрелба на всякакво разстояние. Вграденият лазерен далекомер осигурява на ловеца точна дистанция до целта, докато усъвършенстван балистичен алгоритъм определя предполагаемата точка на попадението. Просто създайте балистичен профил за вашето ловно оръжие, качете го в паметта на термо прибора Thermion с приложението Stream Vision Ballistics и ще превърнете вашия Thermion 2 LRF XL50 високоточен и ефикасен инструмент за далечна стрелба.

Широко поле на видимост за лесно наблюдение
Thermion 2 LRF XL50 предлага широко поле на видимост за лесно наблюдение и забелязване. Дири при високи степени на приближение, широкоформатния сензор позволява добър баланс на полето на видимост и увеличението на изображението.

Прецизно фокусиране с лява или дясна ръка
Обективът с вътрешен механизъм за фокусиране осигурява чиста и остра картина на всякаква дистанция. Ергономичните колела за фокусиране са разположени отляво и отдясно, правейки фокусирането еднакво лесно за левичари и десничари.

Свръх модерна обработка на изображението
Еднаквият брой пиксели на сензора и дисплея правят изображението максимално остро. Регулируемата чувствителност на сензора, кобинирана с новите филтърни алгоритми предлагат на ловеца страхотни възможности за наблюдение при разнообразни метеорологични и температурни условия. Настройката за подобрение на изображението помага за определяне на трофейните характеристики на екземпляра и осигурява чистото изобразяване на целта и заобикалящата го среда в полето на видимост.

Предлага се с безжично дистанционно
Безжичното Bluetooth дистанционно Pulsar BT напълно повтаря функционалността на бутоните на уреда. Дистанционното е ергономично – бутоните активират най-използваните функции, а завъртането или натискането на енкодера (колелцето) се използва за финанастройка или придвижване в менюто. Дизайнът, размера и позицията на бутоните са създадени за работа с ръкавици или без. Нужни са минимални движения за да може ловецът да управлява прицела, подпомагайки максималната концентрация по време на лов. Дистанционното може да се използва на ложата или приклада, в най-удобната за всеки позиция.

IPX7 водоустойчивост
С рейтинг на водоустойчивост IPX7, прицелът Thermion 2 LRF XL50 работи в условия нависока влажност и силен дъжд и може да издържи половинчасово потапяне във вода с дълбочина 1 метър.

Прецизно прицелване в режим “Картина в картината”
Функцията “Картина в картината” позвлява на стрелеца да види прецизен приближен кадър. На площ от само 10% от екрана се показва приближено изображение на целта и скалата, осигурявайки едновременно близък план на целта и запазване на полето на видимост.

Монтаж на стандартни 30 mm рингове
Thermion 2 LRF XL50 осигурява визуална естетика за всяко ловно оръжие. Отвън термо приборът наподобява класически дневен прицел в 30-мм алуминиев корпус. Това осигурява възможност за монтаж на ловни оръжия, използвайки доказани рингове и решения.

Комбинирана система с двойна батерия
Thermion 2 LRF XL50 се захранва от 2 презареждащи батерии: една вградена с капацитет 4.9 A·h, и една сменяема. Едно зареждане осигурява до 10 часа работа на термо прибора. Релефът на корпуса на сменяемите батерии подпомага правилното определяне на позицията на батерията и подмяната на изтощена със заредена такава бързо и сигурно в пълна тъмнина само по усет.

Издържа на калибър .375H&H
Термалните прицели Thermion 2 LRF издържат на силен шок и могат да се използват с нарезни ловни оръжия с калибри до 9.3×64, .30-06, .300, .375H&H и т.н., както и с гладкоцевно и пневматично оръжие.

Напълно водоустойчив IPX7
С рейтинг на водоустойчивост IPX7, термо приборите Thermion 2 LRF могат да работят в условия на висока влажност и силен дъжд и да издържат потапяне във вода до 1 метър до половин час.

Избор от 10 скали в 9 цвята
Скалата се изобразява електронно на същата равнина като целта. Паметта на Thermion 2 LRF XL50 съдържа 10 конфигурации и финкции на (direct shot type, ballistic, scalable и regular), всички достъпни в 9 цвята.

Технически характеристики:

  • Увеличение: 1.75 – 14
  • Резолюция: 1024×768 @ 12 µm (NETD <35 mK)
  • Обектив, mm: F50 F/1.0
  • Честота на опресняване: 50Hz
  • Обхват на откриване: 2300 м
  • Дисплей: AMOLED 1024х768
  • Размери: 426 x 78.5 x 94.5
  • Тегло,kg: 1.03 кг
  • Функция “Кадър в кадъра”: Да
  • Диапазон на работна температура: -25° – +50°


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

hikmicropulsariRayburrel

към начало