Термален прицел Pulsar Thermion 2 XG50

Системна актуализация. Цените ще бъдат обявени до няколко дни.

Класически дизайн. Монтаж на стандартни 30 мм рингове

Класическата форма на корпуса е идеална за всички видове лов и улеснява монтажа – използват се стандартни 30мм рингове. Не е необходимо използването на специализирани инструменти.

Супер чувствителен термален сензор
Термалният сензор със стойност на NETD <25mK осигурява перфектно разпознаване на детайлите дори в най-сурово време, когато термалният контраст е нисък. И най-малките температурни разлики в наблюдаваните обекти могат да се различат по време на силен дъжд, гъста мъгла или студени утрини, правейки лесно разпознаването на дивеча и неговите характеристики.

Германиева оптика с бърза бленда f1.0
Качествената германиева оптика с бърза бленда осигурява оптимално предаване на топлинната енергия, минимизирайки шума и подобрявайки детайла в наблюдаваната сцена.

Екстремен обхват на откриване
Висококачествената германиева оптика, съчетана с модерният термален сензор осигуряват безпрецедентен обхват на откриване до 2000 ярда (1800 метра), дори в пълен мрак.

Потребителски режим
Използвайки настройките за яркост и контраст, детайлът и информационната стойност могат да се повишат при определени условия. Функцията User Mode (Потребителски режим) запазва избраните настройки за контраст и яркост в паметта на уреда, осигурявайки оптимално качество на картината за последваща употреба веднага, без допълнителни настройки.

Интеграция с iOS и Android. Stream Vision 2.
Вграденият Wi-Fi модул ще свърже устройството със смартфон с Android или iOS чрез мобилното приложение Stream Vision 2. Тази комбинация предоставя страхотни възможности, като например безжичен ъпдейт на софтуера на устройството, прехвърляне изображението на екрана на мобилно устройство в реално време, дистанционен контрол на цифровите функции на уреда и много други. Потребителите, които се регистрират в приложението, получават облачно пространство за снимки и видео, които са заснели със своя прицел Pulsar.

Устойчив на откат до .375 H&H и 9.3×64
Устойчив на откат до 6,000 джаула за безупречно представяне с големи калибри до .375 H&H, 12 калибър гладкоцевен патрон и 9.3×64.

Дълъг живот на батерията. До 10 часа работа с едно зареждане
Прицелите Thermion 2 Pro имат уникална комбинирана система за захранване, състояща се от 2 презареждащи Li-ion батерии – вградена и сменяема. Втората може да се сменя за секунди, осигурявайки допълнително време по време на лов.


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

hikmicropulsariRayburrel

към начало