лизинг с 0% лихва

Термален прицел Pulsar Talion XG35 с монтаж Weaver U

Характеристики: Увеличение: 2 – 16 (x8 zoom) Сензор: 640×480 @ 12 µm (NETD <40 mK) Обектив, mm: F35 […]

7370 лв. с безплатна доставка
на лизинг 24 вноски по 366.14 лв.
или с 0% лихва 10 вноски по 737.00 лв.

Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне на продукта в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.

Задай въпрос за продукта

Характеристики:

  • Увеличение: 2 – 16 (x8 zoom)
  • Сензор: 640×480 @ 12 µm (NETD <40 mK)
  • Обектив, mm: F35 / 1.0
  • Дисплей: AMOLED 1024х768
  • Обхват на полезрение: 1750 m
  • Тегло, kg: 0.7 (без APS 5T батерия)
  • Размери: 330x57x67
  • Градус на полезрение (хоризонтално, вертикално): 12.5×9.4 / 21.9×16.5
  • WiFi и видеозапис: Да
  • Диапазон на работна температура: -25°±500°

Дълго време на работа с едно зареждане
Talion се захранва със сменяема акумулаторна батерия Pulsar APS 5T. Едно зареждане гарантира до 9 часа живот на батерията (серия Talion XQ), което покрива времето на активно използване на прибора за лов. Дизайнът на капака на батерията помага за точното определяне на правилната позиция и дава възможност за бърза смяна на изтощената батерия с нова, в пълна тъмнина, само с докосване.

Многоточков призмен монтаж за прецизно позициониране върху пушката
Монтажната призма с множество точки на завинтване, осигурява гъвкавост и удобство при инсталиране на оптически прицел Talion на различни видове пушки. По време на монтажа потребителят може да премести прицела по дължината на пушката до най-удобната позиция за гледане.

Всички контролни елементи в директен достъп
Всички контроли на прицела Talion са поставени на горния панел на окуляра, за да се опрости достъпът и за удобство както на дясната, така и на лявата ръка.

Механизъм за бързо изваждане на батерията
Уникалният дизайн на капака на батерията с ключалка за бързо изваждане гарантира бърза и безупречна смяна на батерията. Освобождаването на ключалката отваря и повдига капака на батерията в горната част на корпуса на прицела за бърз достъп до акумулаторната батерия.

По-чувствителен от всякога: 3 нива на усилване на чувствителността
Изборът на нивото на усилване на сигнала, комбиниран с нови алгоритми за филтриране с фини настройки на яркостта и контраста, предлага на ловеца големи възможности за откриване на дивеч на далечни разстояния при различни метеорологични и температурни условия. Настройката за усилване помага да се определят характеристиките на трофея на животното и осигурява ясно изобразяване на обекти и фон в зрителното поле.

Лек и здрав корпус от магнезиева сплав
Корпусът на Talion е изработен от магнезиева сплав, за да осигури голяма структурна здравина и да запази лекото тегло. Здравият и лек метален корпус служи и като радиатор, извличайки топлината, генерирана от вътрешната електроника, като по този начин прави термичното изображение по-чувствително.

Фото и видеозаснемане
Запазете най-добрите моменти от наблюдение и ги споделете с вашите приятели и колеги по лов. Едно докосване на бутон е достатъчно, за да заснемете интересен момент или да започнете да записвате видео. 16 GB вътрешна памет позволява запис на много часове видео и десетки хиляди снимки.

Водоустойчив IPX7 корпус
Със степен на водоустойчивост IPX7, прицелите Talion работят в условия на висока влажност и силен дъжд и могат да издържат на половинчасово потапяне под вода на дълбочина до 1 метър.

Висококалибрена устойчивост на откат: 12 калибър, 9.3×64, .375H&H
Термалните прицели Talion са с висока удароустойчивост и могат да се използват с нарезни ловни оръжия с калибри 9.3×64, .30-06, .300, .375H&H и др., както и с гладкоцевни и пневматични оръжия.

Wi-Fi интеграция с iOS и Android устройства. Приложение Stream Vision 2
Вграденият Wi-Fi модул ще свързва устройството със смартфони, базирани на Android и iOS чрез мобилното приложение Stream Vision 2. Тази комбинация предоставя страхотни възможности, като безжично обновяване на софтуера на устройството, предаване на изображения към екрана на мобилно устройство в реално време, дистанционно управление на цифрови функции и много други. На регистрираните в приложението потребители се предоставя облачно място за съхранение на снимки и видеоклипове, заснети с цифрово или термовизионно устройство.

5 профила за стрелба / 50 дистанции за нулиране
Настройките за нулиране се записват в профил за стрелба. Паметта на Talion съдържа до пет профила за стрелба за няколко вида оръжия или патрони. Всеки профил може да поддържа до десет разстояния за нулиране.

Селекция от 10 форми на кръста в 9 цветови режима
Мерната мрежа се показва електронно в същата равнина като целта. Паметта на Talion съдържа десет конфигурации и функции на прицел (тип директен изстрел, балистична, мащабируема и обикновена), всички налични в девет цветови опции.

Прецизно насочване в режим “картина в картина”
Функцията „Картина в картината“ позволява на стрелеца да покаже високопрецизна рамка за нулиране. Заемайки само 10% от общата площ на дисплея, рамката показва увеличено изображение на целта и мерната мрежа и позволява на потребителя да види отблизо изображението в зоната на прицелване и да има визуален контрол върху цялото зрително поле едновременно.

Променливи цветови палитри
Изборът от 8 цветови палитри позволява на потребителя да наблюдава своето зрително поле по-ефективно, което му позволява да оптимизира устройството за конкретни задачи и да реагира на променящите се условия на наблюдение. White Hot, Black Hot и Red Hot са оптимални за откриване на обекти, а Rainbow и Ultramarine спомагат за увеличаване на шансовете за разпознаване и идентификация. Червено монохромно, сепия и виолетово са най-подходящи за наблюдение на дълги разстояния през нощта.

Монтаж
Термален прицел Talion XG35 U mount е оборудван с U монтаж. Стойката за пушка Weaver се използва за монтиране на прицели към ловни оръжия, които са оборудвани с релси тип Weaver/Picatinny. Това е основен тип стойка за пушка, която се фиксира към релсата със стоманени стопорни винтове. Предната част на стойката за оръжие има напречен стопер (щифт), който предотвратява изместването на мерника при откат. Щифта е подвижен и двустранен. Позицията му се определя в зависимост от това на каква релса (Weaver или Picatinny) е монтиран мерникът.


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Най-продавани продукти

Термална камера Pulsar Telos XQ35, 17µm, 25mK, 384x288px, 35mm
4009 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 199.17 лв.
лизинг с 0% лихва
Термална камера HIKMICRO Lynx S LC06S, 17µm, 35mK, 160x120px, 6,2mm
679 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 33.73 лв.
лизинг с 0% лихва
Термална камера HIKMICRO Lynx 2.0 LH15, 12μm, 20mK, 384x288px, 15mm
2090 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 103.83 лв.
лизинг с 0% лихва
Термален прицел с далекомер Pulsar Thermion 2 LRF XL50
13280 лв.

на изплащане 619.75 лв.
лизинг с 0% лихва
Мултиспектрален бинокъл Pulsar Merger Duo NXP50
11290 лв.

на изплащане 526.88 лв.
лизинг с 0% лихва
Термална камера с далекомер Pulsar Axion 2 LRF XQ35 Pro
4240 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 210.64 лв.
лизинг с 0% лихва
Термална камера Pulsar Axion XM30F
2395 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 118.98 лв.
лизинг с 0% лихва
Термална камера HIKMICRO Falcon FQ50, 12µm, 20mK, 640x512px, 50mm
4735 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 235.23 лв.
лизинг с 0% лихва
 

hikmicropulsariRayburrel

към начало