Термална камера Pulsar Axion 2 XQ35

Системна актуализация. Цените ще бъдат обявени до няколко дни.

Семейството джобни термомонокли на Pulsar – Axions – има още един член – Axion 2 XQ35! С мощен 384×288 микроболометър, който открива топлинни сигнали на разстояние над 1400 метра, това е отлично устройство за наблюдение на големи площи и откриване на плячка. След това той предава тези изображения на AMOLED дисплей с резолюция 640×400, като предоставя на потребителя ясен и отчетлив образ на целта.

Axion XQ38 разполага с 384×288 17µm <40mK NETD термичен сензор. NETD (шумов еквивалент на температурната разлика), изразен в миликелвини (mK), е един от най-важните параметри за термичните сензори, тъй като описва тяхната чувствителност. Колкото по-ниска е стойността на NETD, толкова по-висока е чувствителността.

С увеличение от 2 до 8 пъти, вграден фото- и видеозапис, Wi-Fi свързаност и 16GB карта памет Axion 2 XQ35 е технологично чудо. Axion 2 се поддържа и от приложението Stream Vision 2, което позволява на снимащите да записват и запазват всички ценни спомени от снимането.

С тегло от едва 0,6 кг Axion 2 XQ35 е изработен от висококачествена подсилена магнезиева сплав, която се отличава със защита IPX7 и работи при температури между -13F и 122F. Използвайки литиево-йонна батерия Pulsar APS5, Axion 2 работи до 11 часа.

Характеристики:

  • Увеличение – 2 – 8 (x4 zoom)
  • Сензор – 384×288 pix. @ 17 µm
  • Обектив, mm – F35/1.0
  • Дисплей – AMOLED 640×400
  • Обхват на полезрение – 1300 m
  • Тегло, kg – 0.3
  • Размери – 152x50x74
  • Градус на полезрение (хоризонтално, вертикално) – 10.7х8 / 18.2
  • WiFi и видеозапис – Да
  • Диапазон на работна температура -25° – +40°

При активиране на режима „картина в картината“ (PiP) в горната част на екрана на Axion се показва второ изображение с увеличение. Това малко изображение помага да се приближи целта, като същевременно се запази останалата част от зрителното поле, за да се увеличи максимално ситуационната осведоменост.

Вграденият Wi-Fi модул на Axion означава, че собствениците ще могат да използват безплатното приложение Stream Vision на Pulsar. Stream Vision ви позволява да управлявате Axion от разстояние, да настроите Axion като детектор за движение, да прехвърляте и споделяте изображения на вашия смартфон или таблет и дори да предавате кадри на живо към онлайн уеб платформи.

Axion разполага с режим на незабавно стартиране и незабавно изключване на дисплея, което спомага за пестене на енергия и удължаване на времето за работа на устройството и неговата специална система за захранване B-Pack Mini.


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

hikmicropulsariRayburrel

към начало