Термален бинокъл с далекомер Hikmicro Raptor RQ50LN

10,250лв.

Безплатна доставка.

За бърза поръчка или запитване на viber/whatsapp: 0892286666Описание

Описание на Термален бинокъл с далекомер Hikmicro Raptor RQ50LN

В комбинация с термовизионна камера, цифрова дневна и нощна камера и лазерен далекомер, иновативният бинокъл от серията RAPTOR осигурява безпрецедентни възможности за наблюдение в термовизионни или истински живи цветове, отблизо или от разстояние, през деня или през нощта при неблагоприятни метеорологични условия, като ви дава възможност да преодолеете визуалните си ограничения.

При временно преместване на устройството от очите ви дисплеят се изключва автоматично. Няма да има изтичане на светлина от окуляра на устройството.

Функцията GPS и цифров магнитен компас(DMC) гарантира определяне на точното местоположение на обектите чрез прецизно измерване на точен азимут спрямо посоката на северния магнитен полюс и точна височина на наблюдавания обект спрямо наблюдателя.

Серията RAPTOR, проектирана от дизайнерски екип, носител на наградата Red Dot, не само отговаря на реалните нужди на потребителите, но и им позволява да се насладят на естетическата красота на технологиите.

Междузеничното разстояние на RAPTOR може да се регулира от 60 мм до 70 мм, за да задоволи изискванията на различните потребители, а също така поддържа диоптричен диапазон от -5 D до +3 D. Интелигентната подредба на бутоните е идеална за интуитивно управление.

Характеристики:

 • Изключително висока термална чувствителност, NETD <20mK.
 • Термосензор с висока разделителна способност, до 640×512 @12μm.
 • Обектив със супер голяма апертура f/0,9, подобрение с 19%.
 • Image Pro, подобрен самостоятелно разработен алгоритъм за обработка на изображения.
 • Голям обхват на откриване до 2600 м стандартен обект с височина 1,7 м.
 • Мощно оптично увеличение в комбинация с 16x цифрово увеличение.
 • Изображение с висока разделителна способност 2560×1440, осигуряващо ярко и живо изображение през деня.
 • Поддържа условия на слаба светлина 0,001Lux. С вградения инфрачервен осветител с дължина на вълната 940 nm изображението се вижда ясно и при пълна тъмнина.
 • Уникалният режим за разсейване на мъглата осигурява яснота на изображението по време на мъглив ден.
 • Вграденият лазерен далекомер с обхват до 1000 м с точност ± 1 метър помага да получите разстоянието до целта, за да се вземете правилни решения.
 • Резба 1/4“-20-UNC
 • Тегло 1120 гр.
 • С далекомер да
 • Увеличение 3.4
 • Диаметър на обектива 50 мм
 • Размери (дължина х широчина х височина) в см 21,75 x 15,5 x 8,75
 • Работна температура -30 °C до 55 °C
 • Батерия Сменяема и презареждаема литиево-йонна батерия
 • Живот на батерията 8 часа непрекъсната работа
 • Диоптрична корекция към ∞ (dpt) -5 D до +3 D

Лазерен далекомер
Вграденият лазерен далекомер с обхват до 1000 м и точност ± 1 метър помага да се определи разстоянието до целта и да се вземат правилните решения.

Картина в картина
Иновативната функция Картина в картината (PIP) показва увеличено оптично дневно или нощно изображение върху термично изображение на цялото зрително поле за прецизно мащабиране на обекта.

GPS и компас
Функцията на GPS и дигитален магнитен компас (DMC) осигурява локализирането на точната позиция на обектите чрез точно измерване на точния азимут по отношение на посоката на северния магнитен полюс и точната височина на наблюдавания обект по отношение на наблюдателя.

Интелигентно осветление
При различни условия на наблюдение инфрачервеният осветител може автоматично и интелигентно да регулира яркостта, за да избегне преекспониране. По този начин може също да намали консумацията на енергия и да увеличи живота на батерията.

Автоматично включване и изключване на дисплея
Ако временно отдалечите устройството от очите си, дисплеят автоматично ще се изключи. От окуляра на устройството няма да излиза светлина.

Проектиран от дизайнер, носител на награди Red Dot
Проектирана от екип от наградени дизайнери Red Dot, серията RAPTOR не само отговаря на реалните нужди на потребителите, но също така им позволява да изпитат естетическата красота на технологията.

Интуитивен контрол
Интерпапиларното разстояние на окулярите RAPTOR е регулируемо от 60 mm до 70 mm, за да отговори на изискванията на различните потребители и също така поддържа диоптричен диапазон от -5D до +3D.Интелигентното разположение на бутоните е идеално за интуитивна работа.

Термовизионен режим: Устройството поддържа четири цветови режима – бяло горещо, черно горещо, червено горещо и синтез за различни сцени на наблюдение.

Оптичен режим: Устройството поддържа четири режима: Дневен, нощен, автоматичен, режим на дефокусиране.
Сливане на изображения (Fusion): Сливане на термични и оптични режими за лесно откриване и идентифициране на обекти както в термични, така и в оптични режими.

Пълноцветен OLED дисплей с 1024×768 HD резолюция
Благодарение на подобреното цветопредаване, той предлага изображение с висок контраст, което позволява по-удобно и точно наблюдение.

Сменяема и презареждаема батерия с голям капацитет, непрекъснато наблюдение
Устройството може да работи до 6 часа с една батерия. Благодарение на практичната сменяема функция, друг батериен модул може да се използва като резервен, осигурявайки достатъчно мощност за продължителна работа. В допълнение, всяка обикновена банка за захранване, свързана чрез интерфейса Type-C, може да се използва като външен източник на захранване.

Фото/видео запис с 64 GB вградена памет
Вграденият фото и видео рекордер е полезен инструмент за заснемане или фотографиране на ловни преживявания. Вътрешната памет с капацитет 64 GB осигурява много часове записано видео и много снимки. Записаните снимки и видеоклипове могат да се гледат на устройството за по-удобно и по-бързо гледане.

Приложението HIKMICRO Sight улеснява записването на вашите вълнуващи приключения
Приложението HIKMICRO Sight APP може да бъде свързано към устройството с помощта на вградения модул за гореща точка (WiFi). Той поддържа разнообразни функции като споделяне на екрана в реално време, дистанционно управление, сърфиране, изтегляне и споделяне на вълнуващи моментни снимки, актуализация на фърмуера и много други. Приложението SIGHT е винаги под ръка, което улеснява документирането и споделянето на вълнуващи приключения.

Допълнителна информация

Производител

Hikmicro

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Термален бинокъл с далекомер Hikmicro Raptor RQ50LN”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Продукт - Термален бинокъл с далекомер Hikmicro Raptor RQ50LN

  Вашето име

  Телефон

  Име на продукта

  Данни за фактура или въпроси