Термална камера Pulsar Axion 2 XG35

4,820лв.

Безплатна доставка.

За бърза поръчка или запитване на viber/whatsapp: 0892286666Кредитен модул DSK Credit

24 x 249.03 лв.

Описание

Описание на Термална камера Pulsar Axion 2 XG35

Термовизионните устройства Axion 2 използват нов подход за оптимизиране на изображението в зависимост от целите и условията на наблюдение и осигуряват висококачествено изобразяване както на целевите обекти, така и на фона. Трите нива на усилване на сигнала в комбинация със свързан изглаждащ филтър и фини настройки на яркостта и контраста дават на ловеца големи възможности за откриване на животното на голямо разстояние при различни метеорологични и температурни условия и определяне на трофейните му качества.

Axion 2 е с джобен дизайн, който спестява място и тежи 300 грама. Устройството е лесно за хващане и управление от десничари и левичари благодарение на симетричния дизайн и подреждането на бутоните в една линия на горния панел.

Характеристики:

 • Сензор – 640×480 пиксела при 12 µm (NETD <40 mK)
 • Обективна леща – F35 /1. 0
 • Увеличение – 2. 5x – 20x
 • Зрително поле (HxV), градуси / m@100m – 12. 5×9. 4 / 21. 9
 • Обхват на откриване – 1750 м.
 • Разделителна способност – 640×480 пикселa
 • Разстояние на пикселите – 12 µm
 • NETD – <40 mK
 • Честота на кадрите – 50 Hz
 • Обективна леща – F35 /1. 0
 • Облекчение на очите- 14 mm
 • Дисплей – AMOLED, 1024×768 разделителна способност
 • Градус на полезрение (хоризонтално, вертикално) – 12.5×9.4 / 21.9
 • WiFi и видеозапис – Да
 • Тегло – 0.3 кг
 • Размери – 152x50x74

 

Висококачествен корпус от подсилена магнезиева сплав
Axion е проектиран за постоянна, често тежка употреба. Корпусът от магнезиева сплав е лек и същевременно здрав. Корпусът надеждно защитава вътрешните компоненти на термовизионното устройство от удари, падания, влага, топлина или студ. В същото време металният корпус ефективно отвежда топлината от електрониката, намалява до минимум шума в изображението и повишава постоянството в работата на устройството при продължително наблюдение.

Високочувствителен сензор Lynred, произведен в Европа
Термомоноклите Axion 2 са оборудвани с европейски сензори Lynred с разделителна способност 384×288 пиксела (размер на пиксела 17 µm) / 640×480 пиксела (размер на пиксела 12 µm), които качествено улавят полезен сигнал при трудни условия на наблюдение, като дъжд, мъгла и висока атмосферна влажност на мястото на наблюдение.

Обектив с бърза бленда F35/1,0
Германиевият обектив F35/1. 0 се отличава с висока инфрачервена пропускливост в диапазона LWIR. Благодарение на високата прецизност на изработката на оптичните елементи на обектива изображението, генерирано от сензора на термовизионното устройство Axion 2, се отличава с яснота и детайлност.

Удължен живот на батерията. До 11 часа с едно зареждане
Акумулаторната батерия APS5 с голям капацитет осигурява, в зависимост от модела, до 11 часа непрекъсната работа на термовизионното устройство с едно зареждане. Батерията се изважда от корпуса на батерията и се заменя с нова за секунди. Батерията се зарежда в специално зарядно устройство или вътре в устройството от компютър, домашна електрическа система или захранваща банка чрез USB-C. Същите източници се използват за външно захранване на термовизионно устройство.

Подобрена Wi-Fi свързаност с поддръжка на 2,4/5 GHZ вълни
В термовизионните апарати Axion 2 стандартният честотен обхват за връзка със смартфон чрез 2,4 GHz WiFi канал е допълнен с ефективен 5 GHz обхват. Връзката на 5 GHz предлага по-добра широчина на честотната лента, по-бърз трансфер на данни, устойчивост на шум и подобрена стабилност на връзката, което води до по-продуктивна и по-лесна работа на термовизионната камера със смартфон.

Обхват на откриване до 1750 м
Мощният обектив F35/1,0 в комбинация с високочувствителните термовизионни сензори осигуряват изключителни възможности за откриване. Стандартен обект с височина 1,8 м може да бъде открит на разстояние до 1750 м в пълна тъмнина.

Бърз старт
Axion 2 се характеризира с кратко време за включване: устройството е напълно функционално в рамките на 5 секунди след натискане на бутона ON. Бързото стартиране помага за пестене на енергия от батерията: когато ловувате, не е необходимо Axion 2 да бъде в постоянна готовност, просто го включете, когато е необходимо.

Избор от 8 цветови палитри
Изборът от 8 цветови палитри позволява на потребителя да наблюдава по-ефективно зрителното си поле, като оптимизира устройството за конкретни задачи и реагира на променящите се условия на наблюдение. White Hot, Black Hot и Red Hot са оптимални за откриване на обекти, а Rainbow и Ultramarine помагат за увеличаване на шансовете за разпознаване и идентификация. Червеният монохром, сепията и виолетовото са най-подходящи за продължително наблюдение през нощта.

Stream Vision 2
Устройството е оборудвано с вграден фото и видеорекордер и 16 GB вградена памет. Вграденият Wi-Fi свързва Axion XG35 със смартфони с Android и iOS чрез мобилното приложение Stream Vision 2. Това е страхотна функция – да можете да правите снимки и видеоклипове и да ги изпращате в света, за да ги видят и други хора, като същевременно имате възможност за дистанционно управление на функциите на цифровото устройство и достъп до последните новини за Pulsar.

Допълнителна информация

Производител

Pulsar

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Термална камера Pulsar Axion 2 XG35”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Продукт - Термална камера Pulsar Axion 2 XG35

  Вашето име

  Телефон

  Име на продукта

  Данни за фактура или въпроси