Термален монокуляр с далекомер iRay Finder FH35R LRF

5,270лв.

Безплатна доставка.

За бърза поръчка или запитване на viber/whatsapp: 0892286666Кредитен модул DSK Credit

24 x 272.28 лв.

Описание

Описание на Термален монокуляр с далекомер iRay Finder FH35R LRF

Компактният и мощен монокуляр iRay Finder FH35R с вграден лазерен далекомер осигурява незабравимо преживяване при наблюдение в тъмното. Тази термовизионна камера не се нуждае от допълнителна светлина или осветление – тя ще покаже всеки топлокръвен обект (животно, човек или просто нагрято тяло) в пълна тъмнина. Новият термален сензор с разделителна способност 640×512 се отличава със стъпка на термалните пиксели от 12 микрона, което дава още по-силно усещане за термални изображения.
IRay Finder FH35R е изключителен и перфектен при всякакви метеорологични условия – слънце, дъжд, мъгла или сняг. То не може да вижда през стените, но ще разкрие онези, които са се скрили зад храсти или клони. Въпреки скромните си размери, монокулярът има сравнително голям обектив (35 мм).
Той е лек и лесен за носене и работа с една ръка. Това е устройство, което можете да сложите в джоба си навсякъде и по всяко време. Компактният дизайн превръща Finder в най-добрия избор за изследване на открито.

Характеристики:

 • Обектив NETD – 35 mk
 • Материал на лещата – германий
 • Матрица – iRay Vox Ceramic
 • Размер на матрицата – 640×512
 • Плътност на матрицата – 12um
 • Честота на кадрите – 50 Hz
 • Дисплей – LCOS
 • Резолюция на дисплея – 1280×960 px
 • Вградена памет – 16 GB
 • Wi-Fi модул – наличен
 • Зрително поле – 10°×12.5°
 • Вграден далекомер – да
 • Запис на видео и снимки – наличен

 

Високо качество на изображението
Усъвършенстваната способност за изобразяване на детектора InfiRay с неговата високопроизводителна електроника и оптимизирана инфрачервена оптика осигурява превъзходна яснота на изображението и позволява по-добро откриване и класифициране през деня или нощта.

Сензор за термовизия 12 µm
Превъзходният обектив, комбиниран с 12 μm термосензор от професионален клас, осигурява изключителни възможности за откриване.

Висока честота на изображението 50 Hz
Честотата на опресняване от 50 Hz гарантира, че можете да проследите всеки интересен момент без забавяне.

HD микродисплей
Вграденият дисплей с висока разделителна способност 1280 × 960 предлага ясни изображения и живи цветове при всякакви температури.

Вграден лазерен далекомер
Уредът iRay Finder FH35R има вграден лазерен далекомер, който ви помага бързо и точно да показва разстоянието до целта. Измерването на разстоянието е с точност до ± 1 м и има максимално разстояние на измерване 600 м. Точните показания на разстоянието ви позволяват бързо да прецените размера на района, разстоянието и терена. Този далекомер предлага както единичен, така и непрекъснат режим на работа. Непрекъснатият обхват може да се активира бързо, за да се адаптира към постоянно променящото се разстояние на наблюдавания обект.

Джобна машина
Компактният размер и малкото тегло го правят лесен за пренасяне и работа с една ръка. Може да го сложите в джоба си навсякъде и по всяко време. Търсачката е по-лека от конвенционалните далекомери, но е много по-мощна от тях. Компактният му размер го превръща в най-доброто преносимо устройство за разузнаване и откриване.

Приложение за данни Wi-Fi
Вграденият Wi-Fi позволява на iRay Finder FH35R да комуникира със смартфони или таблети с Android или iOS. Комбинацията от смартфон и термовизионна камера предлага редица уникални функции, като предаване на изображения на живо, изтегляне и споделяне на записани файлове и фърмуер.

Допълнителна информация

Производител

InfiRay

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Термален монокуляр с далекомер iRay Finder FH35R LRF”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Продукт - Термален монокуляр с далекомер iRay Finder FH35R LRF

  Вашето име

  Телефон

  Име на продукта

  Данни за фактура или въпроси