Термален монокуляр iRay Eye E3 Plus V2

За бърза поръчка или запитване на viber/whatsapp: 0892286666

Категория: Етикет:

Описание

Описание на Термален монокуляр iRay Eye E3 Plus V2

Термовизионния монокуляр iRay E3 Plus V2 е наследник на E3 Plus. Дизайнът остава непроменен, както и фактът за отличното качество на изображението.  InfiRay E3 Plus V2. 0 е проектиран да бъде компактен и ефективен, за да гарантира, че е подходящ за използване в тъмнина. E3 Plus позволява на потребителя да получи високодетайлни термоизображения, които на 50hz дисплея изглеждат ясни и резонансни на разстояние до 1298 m.

Монокуляр за термовизия с джобен размер
Серията iRay EYE  е джобен термовизионен монокуляр за изследване на открито – през нощта и при слаба светлина. iRay E3 Plus V2 разкрива заобикалящата ви среда и ви помага да виждате хора, предмети и животни на разстояние над хиляда метра. Може да се използва при смесени терени, тъй като зрителният ъгъл е достатъчно голям, за да се получи цялостен поглед върху случващото се в покрита среда, гора, храсти или дори хълмист район, и има достатъчно разстояние за откриване на увеличението, за да осигури наблюдение в открити, селскостопански райони.

Характеристики:

 • Разделителна способност, пиксели 384×288
 • Размер на пиксела, μm 12
 • NETD, mk ≤40
 • Честота на кадрите, Hz 50
 • VOx сензор
 • Обектив, мм 25
 • Поле на видимост 10,5°×7,9°
 • Дисплей 1280×960 LCOS
 • Оптично увеличение, x 2,5-10
 • Цифрово увеличение, x 2x – 4x
 • Макс. Живот на батерията, h 7
 • Вградена памет (gb) 16
 • Размери, мм 181x65x64
 • Тегло, g <420
 • Обхват на откриване, m 1298
  (Размер на целта: 1,7 m × 0,5 m, P(n)=99%)

Високо качество на изображението
В серията EyeⅡ е вграден разработеният от IRay независим високоефективен детектор Vox, който ви позволява да получавате високодетайлни термоизображения, което значително улеснява търсенето на цели в тъмното. Има два вида разделителни способности на детектора: 384*288 и 640*512. Серията EyeⅡ има отлични характеристики в критичния температурен диапазон.

12μm керамичен детектор
Серията V2. 0 е оборудвана с нов керамичен капсулован детектор, който е по-лек, с по-ниска консумация на енергия и по-дълъг живот.

HD микродисплей
дисплей с висока разделителна способност 1280×960, който предлага ясен образ и ярки цветове.

Дълъг обхват на откриване
В зависимост от модела серията V2. 0 може да открие цел с размер на средностатистически човек, облечен във връхно облекло, на разстояние до 2600 м в пълна тъмнина.

Функция за готовност
Когато е необходимо временно да се спре наблюдението, потребителят може да приложи функцията за готовност. Той осигурява необходимото ниво на маскировка (без светлина от окуляра на устройството) между сесиите за наблюдение, както и бързото рестартиране на наблюдението (когато дисплеят е изключен, всички останали системи работят; за нормална работа е достатъчно само да включите дисплея отново).

Висока честота на изображението
А честотата на опресняване от 50 Hz ви гарантира, че ще уловите всеки момент, който ви интересува.

Функции на PIP
Функцията „картина в картината“ подобрява точността, като предоставя 2 пъти увеличено изображение на зоната на мерника в горната част на дисплея. Тя помага за увеличаване на целта, като в същото време останалата част от зрителното поле остава видима.

5 цветови палитри
Серията Eye II предлага повече от 5 цветови палитри за истинско цветно картографиране на температурата, включително „бяло горещо“, „черно горещо“, „червено горещо“, „цвят“ и „гореща цел“. Превключването между различни цветови палитри е бързо и лесно.

Допълнителна информация

Производител

InfiRay

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Термален монокуляр iRay Eye E3 Plus V2”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Продукт - Термален монокуляр iRay Eye E3 Plus V2

  Вашето име

  Телефон

  Име на продукта

  Данни за фактура или въпроси